Squishmallows Rugzak Purple

€ 29,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De Squishmallows Rugzak Purple is een schattige en knuffelbare rugzak met het karakteristieke ontwerp van de Squishmallows-collectie. Hier zijn enkele eigenschappen die je in deze rugzak zult vinden:

  1. Zacht Materiaal: Gemaakt van pluche en andere zachte materialen, typerend voor Squishmallows, waardoor de rugzak heerlijk zacht en knuffelbaar is.
  2. Squishmallow-ontwerp: De rugzak is versierd met afbeeldingen of vormgeving die het schattige karakter van Squishmallows weergeeft.
  3. Praktische Opbergruimte: Naast het leuke ontwerp, biedt de rugzak voldoende ruimte om kleine spullen zoals snacks, een waterfles of andere benodigdheden op te bergen.
  4. Verstelbare Schouderbanden: Voor comfortabel dragen zijn de schouderbanden verstelbaar, zodat de rugzak kan worden aangepast aan de grootte van de drager.
  5. Ritssluitingen: Uitgerust met ritssluitingen voor gemakkelijke toegang tot het hoofdcompartiment en eventuele extra vakken.

De Squishmallows Rugzak Purple is niet alleen een praktische keuze voor het dragen van spullen, maar voegt ook een speels en knuffelbaar element toe aan de dagelijkse avonturen. Perfect voor fans van Squishmallows en liefhebbers van leuke, pluizige accessoires!